Harul

„Căci harul lui Dumnezeu, care aduce mântuire pentru toţi oamenii, a fost arătat, şi ne învaţă s-o rupem cu păgânătatea şi cu poftele lumeşti, şi să trăim în veacul de acum cu cumpătare, dreptate şi evlavie, aşteptând fericita noastră nădejde şi arătarea slavei marelui nostru Dumnezeu şi Mântuitor Isus Hristos.”
*Biblia, Tit 2:11-13*

   Click here to get avatars like this!

Reclame

5 responses

17 04 2008
cms

Salut, zi-mi si mie te rog pasajul din biblie unde scrie ca mori daca vezi chipul lui dumnezeu.. hai ca stiu ca-l stii pe de rost :P

18 04 2008
eliada

Domnul a zis: „Faţa nu vei putea să Mi-o vezi, căci nu poate omul să Mă vadă şi să trăiască!” Exodul 33:20
Dumnezeu ii spune asta lui Moise, in momentul in care acesta ii cere lui Dumnezeu sa ii arate slava Sa. :)

10 05 2008
cms

Pana la urma ai gasit argumentu ala ca dumnezeu exista? In afara de citate biblice, intai tre sa demonstrezi ca biblia e corecta ca sa o poti folosi.

12 05 2008
eliada

In epoca in care traim…a gasi dovezi ale veridicitatii Bibliei nu cred ca e un lucru prea greu…dovezi exista…deasemnea exista si pareri..de o parte si de alta…insa intotdeuna vor fi perosane care vor alege sa respinga mesajul Bibliei (poate tocmai ca este un mesaj, pe cat de diferit, pe atat de radical…), si persoane care il vor accepta…totul depinde de cat sincer esti tu in primul rand cu tine insuti si in dorinta reala de a-L descoperi pe Dumnezeu, nu la un nivel general…ci unul personal..care are legatura direct cu tine, cu modul in care iti traiesti viata…am gasit un video interesant pe youtube azi..si l-am postat…cred ca da de gandit…

12 05 2008
eliada

te invit sa intri pe forumul de apologetica(sectiunea Apologetica-forum de la BLOGROLL)…daca esti interesat de discutii in domeniul asta…acolo se vorbeste deschis si fiecare isi spune parerea personala si aduce argumente justificandu-si astfel pozitia…o zi frumoasa! :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: